søndag den 1. september 2013

Kongsdal Åben Have

Hvis du har været på besøg i haven, så skriv her om din oplevelse ved at klikke på kommentarer nedenfor dette billede...

Du kan udgive din kommentar via en google-konto, men har du ikke en sådan, kan du også udgive "anonymt"

Tak fordi du valgte at skrive din kommentar om haven :-)

39 kommentarer:

 1. Den 3 sep. 2012
  Deltog jeg på en bustur. Vi skulle se Kongsdal Aaben-have. Det første vi så var at Dannebrogsflaget var hejst, Vagn tog i mod os i indkøreselen.Han virkede som en afslappet person.
  Vi skulle samles, så Vagn kunne fortælle om haven.
  Vagn udstrålede en inde ro,når han fortalte om haven,og som smittede af på mig. Det var en viunderlig have og en man rigtig kunne slappe af i, alt foregik stille og afslappet. Vi var nogen der sad, på den runde plads.Lige pludslig,stille og afslappet kom Vagn, spurgte om vi nød det.Det gjorde vi i fulde drag.Noget af det matreiale, der var brug,var fra en altertavle, men kirken, hvor det kom fra kunne Vagn ikke sige.
  En fantastiks have. Tusind tak til Vagn for hans fortælling og hans måde at være på.Hanne

  SvarSlet
 2. Tak for et par gode timer i din smukke have, det var en fryd for øjet at se en så velplejet og smuk have. For alle haveelskere kan vi på det varmeste anbefale at besøge haven,vi kommer gerne igen. Hilsen fra de 4 i Låstrup ved Viborg.

  SvarSlet
 3. Hej Vagn
  Tak for nogle gode timer i din meget flotte og store have, det var en super oplevelse, og vi kommer altså snart igen
  Venlig hilsen
  Hanne og Erik fra Aarup

  SvarSlet
 4. Vi bor på Sjælland og har lige tilbragt nogle dage hos vores gode venner, der bor i Villestofte ved Odense. De havde igennem nogle naboer hørt om denne skønne have, og derfor ville vi også lægge turen der forbi! Og jeg må sige, at vi ikke blev skuffede! En fantastisk flot og fredfyldt have, og vi er fulde af beundring over, hvordan ejeren (Flemming W. J.) alene kan udføre det store arbejde, der må være med at holde haven så flot!!!
  Tak for en dejlig oplevelse både til vores venner og til Flemming W. J. Hilsen Hanne og Poul fra Næstved (venner til dem, der have været på Bahrain :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ser nu, at jeg har taget fejl af navnet på havens ejer - jeg skulle ha skrevet Vagn og ikke Flemming.
   Hilsen Hanne

   Slet
 5. Tak for at jeg måtte besøge din fantastisk velplejede have, som du har skabt og holder med stor sans for æstetik og planter. Og som ligger så storslået midt i et ellers almindeligt landbrugsområde. Min fynske familie har været der før og anbefaler entusiastisk et besøg for alle, hvilket jeg helhjertet kan tilslutte mig. Også tak for at dine to søde, velopdragne og klappevenlige hunde måtte indgå i en god oplevelse. Med venlig hilsen Hanna, Århus

  SvarSlet
 6. Hej Vagn
  Tak for vi måtte komme og opleve en så helt igennem fantastisk have.
  Jeg har aldrig oplevet noget så unikt. Du har sammen med din kone skabt dette paradis, og tanken om at du nu alene mand holder det i dag fortæller alt om hvad du bruger din tid på.Tak for du har valgt at dele din have med os andre. Det er virklig et besøg værd.Vi kørte kom fra Bording i Midt-Jylland og kommer snart igen.

  SvarSlet
 7. Vi er en lille erfagruppe af gartnere fra Jylland, som besøgte din fantastisk flotte have lørdag eftermiddag den 29. juni. Vi var alle meget imponerede over den yderst velplejede have/park. Tak fordi vi måtte se den, vi kommer helt sikkert igen, og vil anbefale andre at se den.

  SvarSlet
 8. Tak for en hyggelig eftermiddag i din fantastiske smukke velplejede have. Det har været meget inspirerende. Mine forældre fra Hvide Sande og jeg kommer helt sikkert igen. God sommer.


  SvarSlet
 9. Kongsdal haven på Nordfyn den 6. juli 2013
  Vi er 3 veninder som gerne vil sige tak for en skøn eftermiddag i Kongsdal have.
  Haven er virkelig et besøg værd, mange, mange smukke roser, en smuk anlagt sø omringet af mange arter af grønne planter og med forskellige slags åkander som blomstrede i søen. Fra enden af haven var en smuk udsigt over markerne på Nordfyn.
  Vi brugt meget tid på at kigge på de mange forskellige træer og de mangeartede måder som de var klippet på, der er virkelig lagt et hjerte og en sjæl i dette arbejde. Overalt er der sat stole eller bænke op, hvor man kunne sidde og fordybe sig.
  Solen skinnede fra en skyfri himmel, så vi sluttede eftermiddagen med friskbrygget kaffe ved søen hvor der her var dejlig musik fra springvandene.
  En masse billeder er der taget, som der nu med glæde skal kigges nærmere på.
  Stor tak til en hyggelig vært og hans 2 søde hunde.
  Venlig hilsen
  Margit Henriksen

  SvarSlet
 10. Hej Vagn!
  Jeg vil gerne takke for din venlige måde, at du tager imod dine gæster på, og for, at du besvarer alle de spørgsmål vi stiller dig om blomster, med et smil. Det er en stor fornøjelse at gå rundt og nyde din have. Vi var glade for at du holder den åben for publikum, så vi kunne få en dejlig dag. Jeg vil gerne anbefale at man besøger haven.
  Venlig hilsen
  Carlo Mozart

  SvarSlet
 11. Aktivitetscentret, Bogense15. juli 2013 kl. 13.37

  Hej Vagn.
  Vi har endnu engang været på besøg i din dejlige have. Vi nyder meget at komme og drikke formiddagskaffen og få en is. I dag stod roserne i fuldt flor. Haven er fuld af dufte og utroligt mange farver. Vi har besøgt din have flere gange og set haven på forskellige årstider. Der er altid noget nyt og spændende at se på. Tak for din altid venlige modtagelse. Idag viste du os de specielle blomster fra dit tulipantræ. Vi vender gerne tilbage.
  Mange hilsener fra brugere og personale fra Aktivitetscenter (Solgården), Bogense

  SvarSlet
 12. Hej Vagn.
  Efter en dejlig week-end i Nordtyskland, kom vi den 21. juli 2013 forbi din have på vej hjem til Slagelse. Det var noget af en overraskelse at se så fantastisk en have, så velholdt og så indbydende. Ikke et græsstrå lå forkert, hele tiden blev vi mødt af nye indtryk i de mange forskellige "rum" i haven. At én mand kan passe så flot og så stor en have, er utroligt.
  Tak for en dejlig oplevelse fra os og mine svigerforældre. Vi kan kon anbefale til dem vi kender.
  Venlig hilsen Bjarne, Slagelse

  SvarSlet
 13. Erling og Britha, Vissenbjerg28. juli 2013 kl. 20.17

  Kære Vagn,
  Hermed en hilsen til dig og de to vovser, som vi mødte for første gang i dag, hvor vi var på besøg hos jer i jeres dejlige have. Det var en meget stor oplevelse at gå rundt i den 2 hektar store have der byder på en totaloplevelse af farver, ordentlighed og kreativitet. Mange tak for en rigtig god oplevelse og ikke mindst snakken med dig.

  Mange gode sommerhilsner fra
  Erling og Britha, Vissenbjerg

  SvarSlet
 14. Vi var på besøg en onsdag 4 personer. Du lukkede haven op for os selvom det var en lukkedag. Det var pænt gjort af dig. Det var et utroligt flot syn som vil alle nød meget. Vi kommer igen en anden gang. Sommerhilsen Gurli Andreasen Hærvejen 103 7300 Jelling. Min mail er Gurlisol@bbsyd.dk

  SvarSlet
 15. Hej
  Vi var inde og se den dejlige have på vej hjem til Aalborg efter et besøg på Nordfyn. Det var inspirerende og samtidig gav det lidt dårlig samvittighed hvis vi skulle leve op til den fantastiske standard.
  Tak for besøget.
  Sommerhilsen Karin og Jørgen Vestergaard, Aalborg

  SvarSlet
 16. Pia og Erik Roskjær4. august 2013 kl. 19.05

  Vi, Pia og Erik Roskjær, har d.d. 4.8.2013 besøgt KONGSDAL. En fantastisk betagende oplevelse som vi sent skal glemme, for ikke at sige, jeg tror aldrig vi glemmer det. Alt så smukt ud, blomster, planter, træer, plænerne, springvand, åkander (rent Monet) - og ikke mindst en meget personlig og venlig modtagelse, samt en meget venligt farvel. Og vi siger på gensyn.
  Vi nød haven, kunne se hvor mange timers arbejde der lå i vedligeholdelsen og kan kun sig TAK og vi er imponerede.

  SvarSlet
 17. Søndag den 4. august 2013 besøgte min kone og jeg sammen med min søster og svoger fra Otterup Kongsdal have. Det var noget af en oplevelse!!! Sjældent har vi set så flot en have!!! Velholdt og velplejet så vi helt fik dårlig samvittighed over vores egne små haver som vi syntes vi næsten ikke kan overkomme. Og så er det én person (Vagn) der alene tager sig af 20.000 m2.Flot, flot, flot. Det kan kun på det varmeste anbefales at besøg denne have, hvis man bare er en lille smule interesseret i smukke haver. Hold da op. Og sikken beliggenhed. Den er lige til en 1. præmie!!!!
  Knud fra Nyborg

  SvarSlet
 18. Hej Vagn!

  Sammen med min bedre halvdel og hendes søster besøgte vi haven uden forhåndskendskab. De 2 damer har begge meget grønne fingre, og er både flittige, hurtige og dygtige i en have. Ligesom de elsker havearbejde.

  Alle 3 fik vi een af vores bedste oplevelser nogensinde, hvorledes kan en person (du Vagn) passe, videreudvikle og vedligeholde sådan et vidunder af en have (park) på ikke mindre end 20.000 m2. Teoretisk er det næppe muligt, men du klarer det, vi har ALDRIG set noget tilsvarende, man tror ikke sine egne øjne.

  Vi studerede og spadserede rundt i din drømmeverden i ikke mindre end 4 timer. Du besvarede beredvilligt alle vore spørgsmål, og lod os spise vores medbragte frokost på din private terrasse, med en ubeskrivelig smuk udsigt til alle herlighederne.

  Jeg tror vi gennemgik haven ialt 3 gange, men du skal ikke være spor bange: Vi kommer igen og igen, og vil, hver gang vi har mulighed for det samt besøg af familie, venner og andre gæster, arrangere en udfulgt til dig og Danmarks smukkeste have i KONGSDAL.

  Du har grund til at være endog meget stolt.

  Mange sommerhilsner og gode ønsker.

  Martha (søsteren) samt Aase og Ove fra Ringkøbing og Bogense.

  SvarSlet
 19. Som een af deltagerne fra Esbjerg & Omegns fuchsiavenner vil jeg gerne sige tak for en hyggelig Søndag eftermiddag i din utrolig
  flotte velplejede have/park, jeg tror ikke jeg før har set så stor
  og velholdt have, hvor ikke eet græstrå vendte forkert og endnu
  mere imponerende er at klarer du HELE HAVEN SELV. Tak for kikket !!!
  Hilsen Sonja

  SvarSlet
 20. Kære Vagn!
  Jeg var d. 20. aug.2013 med Seniorklubben fra Nyborg ude og besøge din dejlige Aabne-have,vi ankom i god tid og blev hjertelig vel modtaget af dine to dejlige hunde, og lidt senere kom du til,og med et dejlig og åbent sind,fortalte du om haven,og vi kunne bare spørge løs, da vi gik rundt med dig i den skønne have med en flot farvesymfoni.
  Solen skinnede i den dejlige anlagte have,vi nød solen - haven og den dejlige kaffe og med din omsorg for det hele,hvad kunne man ønske sig mere,jo at der ville komme nogle flere besøgende og få den samme oplevelse som os.
  En ting er sikkert, jeg kommer igen og har så nogle nye besøgs venner med.
  Vagn, du og hundene samt haven ønskes alt godt i tiden fremover.

  Med venlig hilsen fra Allan Villumsen i Nyborg

  SvarSlet
 21. Mange tak for besøget i din smukke have, dejligt at du har gjort den tilgængelig for andre at opleve. Vi kommer gerne igen en anden gang.
  Med venlig hilsen
  Inga Vinther og Peter Andersen
  Falster

  SvarSlet
 22. Kære Vagn.
  Mange tak for besøgert den 22. maj 2014, det var en rigtig dejlig eftermiddag. Vi har fået mange positive reaktioner fra de 52 pers. som deltog i udflugten.
  De var alle meget betaget af din smukke have Vagn og din utrolige gæstfrihed. At vi til gengæld var beriget med et fantastisk flot vejr, gør jo ikke oplevelsen minder dejlig.
  Du var meget nervøs for det uvejr de varslede, vi håber ikke det har ødelagt for meget i din dejlige have. Det er helt sikkert, at mange af os der deltog den dag. Vi kommer
  igen.
  Med venlig hilsen
  Tamdrup Pensionistklub v/Poul Hede Jørgensen

  SvarSlet
 23. Det var en lidt kølig dag i maj vi besøgte din have, men hvor er det dog et pragtfuldt sted. Vi var begge dybt imponerede over hvor flot og velholdt alting var. En dejlig oplevelse at gå rundt i haven med alle de fine detaljer.

  Som aftalt med dig har jeg lagt et indlæg om din have på min blog her:
  http://frufriisfroebo.blogspot.dk/2014/06/kongsdal-haven.html?showComment=1402260738618#c7441537117754322336

  SvarSlet
 24. Besøg på Kongsdal åben have søndag 15/6-2014 svarer fuldstændig til sit navn.
  Et eventyrligt park anlæg i en klasse for sig, med alle de flotte udsigt punkter,hvor man kan side og nyde parkens fantastiske sø,planter og ikke mindst de utrolige form klippede stedse grønne træer. 1000 tak for en dejlig dag, Med Venlig Hilsen M og Mor vejle.

  SvarSlet
 25. Vi kom til Kongsdal Åben Have en lørdag eftermiddag med fuld sol og frisk vind. Det syn, der mødte os, da vi trådte ind i haven, var helt overvældende. En kombination af idylliske omgivelser, kreative og eksotiske plantesammensætninger, nuanceret farvespil og sjælden omhyggelighed. Det var i aller højeste grad køreturen fra Østjylland værd at komme at opleve denne have, der er indbegrebet af passion. Billederne på denne hjemmeside vidner om de sanseoplevelser haven tilbyder - dog er den ægte oplevelse af haven på en lun sommerdag noget ganske særligt, som bør fornemmes på egen krop. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til at besøge Kongsdal Åben Have.
  Venlig hilsen Claus

  SvarSlet
 26. Hej Vagn, vi har i dag besøgt din smukke have / park, det er en fryd for øjet trods det varme sommervejr og mangel på vand, og hvor er du en flittig mand med saks og hvad dertil hører. Tak for oplevelsen fra Inger og Edgart fra Randers

  SvarSlet
 27. Kære Vagn
  Jeg og min hustru besøgte din fantastiske have lørdag d. 26. juli 2014. Vi var enige om, at det er den dejligste have, vi endnu har set. Vi siger også tak for de hyggelige og oplysende samtaler med dig. Vi fik mange gode idéer mht. have!
  Så summa summarum: Vi fortrød ikke, at vi kørte helt oppe fra Midtjylland til Fyn, netop for at se Kongsdal Åbne Have.
  Med venlig hilsen
  Birthe og Johannes
  Løvskal

  SvarSlet
 28. Tak for en dejlig oplevelse

  SvarSlet
 29. en super god oplevelse at se den smukke have og de mange sjove siddepladser. Kan varmt anbefale et besøg i din have
  Med venlig hilsen
  Jonna Bowman

  SvarSlet
 30. Tak for en fantastisk oplevelse, det er ikke sidste gang, vi har besøgt din have. Næste gang tager vi frokost med, så vi har ”en grund” til at blive længere.
  En oplevelse, som har printet sig i hukommelsen for altid. Kreativt, smukt ja en fredfyldt oplevelse, som helt klart afspejler ordentlighed og kærlighed helt uden den kommercielle tanke.
  Vil til enhver tid anbefale alle at besøge haven.
  Næste gang vi kommer til Fyn, vil vi lige slå et smut forbi – selvom vi ved, at det tager mindst et par timer, før man er mæt af oplevelsen.
  Marianne og familie, Farum

  SvarSlet
 31. Sammen med min hustru, hendes søster og svigerinde besøgte jeg din dejlige have.
  Vi havde hørt om din have fra Varde Havekreds, som havde været på besøg i 2013. Jeg skal love vi ikke blev skuffede, sikke et paradis og du så kan passe det helt alene.
  Vi nød specielt de mange siddepladser, hvorfra vi i ro og mag kunne nyde herlighederne fra forskellige vinkler.
  Vi kommer bestemt igen.
  Venlig hilsen
  Bente og Richard, Varde

  SvarSlet
 32. Hej Vagn
  Mange tak for en dejlig oplevelse i dag, da vi tog turen fra Albertslund for at se din flotte have. Det er utroligt, så mange fine detaljer, der er i haven.
  Også tak for en hyggelig snak, hvor vi fik lidt om historien for stedet. Du spreder glæde for mange mennesker med din have, er vi sikre på :-)
  Mange hilsner
  Steffen, Rosa og Susanne, Albertslund

  SvarSlet
 33. Mange tak for en hyggelig dag i din have i lørdags. Vi og vore gæster - vi var 20 ialt - nød at kunne gå rundt og se haven, og undervejs stoppe op ved én af de mange siddepladser du har lavet.
  Mange hilsner fra Ingrid med familie.

  SvarSlet
 34. Tusind tak fordi vi måtte kigge indenfor i din smukke have. - Vi har meget svært ved at "få armene ned" - Det var tilfældigt at jeg læste om din have i en havegruppe jeg er med i på Facebook. - Jeg vil nu efterfølgende gøre hvad jeg kan for at få viderebragt "din smukke have" - Flot at du deler din glæde med os alle til en overkommelig pris. - Også tak fordi du gav dig tid til en snak og hyggeligt at vi sådan har haft "bekendte" der har krydset vore veje gennem årene. - Vi kommer helt sikkert igen - om ikke før, så når dine Rhododendron blomstrer til næste år. - Mange gode hilsner og ønsker til dig om gode år i fremtiden i "din have" - fra Lene og Jørgen.

  SvarSlet
 35. Hilsen til Vagn og vovserne.
  Aldrig har vi set græs så grønt, aldrig har Dannebrog vajet flottere - og sikken en skyfri blå himmel en lørdag eftermiddag.
  Vi drak vi kaffe ved søen i Vagns have.
  En fryd for øjet, en liflen for øret, en kilderen i næsen, en rislen ned af ryggen - og meget mere for en billig penge i Kongsdal åbne have.
  Læg vejen forbi; du blir' ikke skuffet.

  Stinne, Gertrud og Kirsten fra Assens.


  SvarSlet
 36. Onsdag den 2. september 2015 besøgte vi den smukkeste have jeg har set. Ord kan ikke beskrive den fred og ro, der omgav dette skønne sted.
  Med skoven som baggrund var haven set fra terrassen et eventyr af alt, hvad man kan drømme om som haveelsker. Der er lagt meget kærlighed i det enorme arbejde.
  Fra ligegyldig hvilken hyggekrog man vælger at slå sig ned i, er der den smukkeste udsigt.
  Orden og pertentlighed råder overalt, og når man på toilettet møder en frisk Morten Korch rose og lækre bløde håndklæder, kan man kun blive glad.
  Det siger sig selv, at husets 2 små søde vovser, der gerne ville lade sig klappe af gæsterne, havde hver deres dejlige bløde seng i stuen, selvfølgelig i en højde, så de kunne ligge og kigge ud i haven.
  Tusind tak for en skøn oplevelse. Vi kommer gerne igen til næste år.
  Mange venlige hilsner fra 4 sjællændere.

  SvarSlet
 37. Haveselskabet Måbjerg Kreds 29. maj 2016
  En busfuld på 50 forventningsfulde havefolk fra Haveselskabet Måbjerg Kreds var den 29. maj 2016 på besøg i Haven. Et pragtfuldt skue viste sig når man fra indgangen stod og så ud over haven. Det kunne tage pusten fra de fleste. Sjældent er så store haver så velplejede. Intet er overladt til tilfældigheder, græsset er ekstremt flot, kanterne er beskåret og ukrudt er forment adgang.
  Vi nød vores medbragte kaffe på den velholdte terrasse, hvorfra der var udsyn over haven.
  Tusind tak for en uforglemmelig eftermiddag.
  Hilsen fra Haveselskabet Måbjerg Kreds.

  SvarSlet
 38. 18. august 2016
  Vi holdt vores årlige brødre-komsammen på Fyn, og var på besøg i Vagns smukke have. Vi var meget imponerede over at se hvor flot og velholdt alt var, og kunne slet ikke forstå, hvordan det kan lade sig gøre, at een mand kan holde det hele så utrolig flot. Der var mange hyggelige kroge omkring i haven, og vi valgte at drikke vores medbragte kaffe på den dejlige terrasse.
  Det kan varmt anbefales at aflægge Kongsdal et besøg.

  Venlig hilsen
  Ole + brødre

  SvarSlet